Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
orson SBT Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:35 pm Temat postu: Dual, Street!!! SBT Klub rowerowy |
|
|
witam co wy na to zeby zalorzyc nowy klub rowerowy dla ludzi narazie jest nas 8 i chcemy jakiegos poparcia bo inny,m sie nie podoba co robimy na rowerach wiec prosze piszcie!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
jojas Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:39 pm Temat postu: |
|
|
jestem zaaa ty klubem macie moje poparcie:P |
|
Powrót do góry |
|
|
:) Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:40 pm Temat postu: |
|
|
mi osobiscie to nie przeszkadza ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:41 pm Temat postu: Re: Dual, Street!!! SBT Klub rowerowy |
|
|
orson SBT napisał: | witam co wy na to zeby zalorzyc nowy klub rowerowy dla ludzi narazie jest nas 8 i chcemy jakiegos poparcia bo inny,m sie nie podoba co robimy na rowerach wiec prosze piszcie!!!!!!!!!!!!!!! | I szukamy oczywiscie ludu zachecamy do naszego klubu |
|
Powrót do góry |
|
|
madziacayra Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:52 pm Temat postu: |
|
|
uwaĹźam Ĺźe taki klub to dobry pomysĹ im ich wiÄcej tym lepiej gdyĹź jest to Ĺwietny sposĂłb na nude i poprawienie swojej kondycji..... czasem nawet okazja do poznania ciekwych osĂłb i spÄdzenia mile czasu... |
|
Powrót do góry |
|
|
rataj Gość
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:59 pm Temat postu: |
|
|
osobiĹcie tez nie mam nic przeciwko temu zeby taki klub powstaĹ wiec zycze powodzenia w tworzeniu . Jestem z wami. tylko gorzej z miejscem do tej jazdy bo w mieĹcie to nie ma za bardzo gdzie ,ale podobno bedzie cos w piszczelach wiec kto wie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
JUMA SBT Gość
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 8:11 am Temat postu: jestem za...!! |
|
|
wiec tak ja takĹźe jestem za tym Ĺźeby powstaĹ ten klub sam w nim co prawda jestem ale moze przydaĹ by nam sie sponsor czescie do anszych rowerĂłw nie sa zbyt tanie:( z kad na to brac pieniadze ??Podobno ma bys skate Part w sandomierzu:] moze to najlepsze rozwiazanie pozdro all <SBT> |
|
Powrót do góry |
|
|
Patrycja:D:D Gość
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 1:36 pm Temat postu: Re: jestem za...!! |
|
|
hmmmm rowery Jesli chcecie zalozyc klub to szczerze powiedziawszy to mi nie przeszkadza a nawet moge powiedizec ze mi sie bardzo tem pomysĹ podoba o ile bede mogĹa nadal bezpiecznie chodzic po ulicy oczywiscie joke......... Mam nadzije ze dzieki temu bhede miala darmowe podjazd do domu(dla wtajemniczonych;))TAkze trzymam kciuki aby szĹo wszytko po waszej mysli bo bedizecie pierwsi w Sandomierzu ktorzy zaĹoza taki klub a no musze przyznac ze caĹkiem niezle na nich jezdzicie, widizĹÄ
m w koncu pare waszych sztuczeka:P takze trzymajcie sie papap:* |
|
Powrót do góry |
|
|
bob Gość
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 3:22 pm Temat postu: Re: jestem za...!! |
|
|
Hej hej, ale co to za "klub"? Powiedzcie coĹ wiÄcej, napewno widzieliĹcie www.bike.sandomierz.org ? To grupka zapaleĹcĂłw rowerowych, nie wiem jakiego rodzaju miaĹby byÄ Wasz klub? MoĹźe powstanÄ
takie jak kluby motocyklowe? zaprzyjaĹşnione bandy rowerowe to moĹźe byÄ ciekawe! |
|
Powrót do góry |
|
|
IlOnA :) Gość
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 3:43 pm Temat postu: |
|
|
No wiÄc ja tymbardziej nie mam nic przeciwko co do utworzenia tego klubu a nawet powiem wiÄcej, ten pomysĹ mi siÄ bardzo podoba...!!! nie wiem czy w Waszej grupce sÄ
dziewczyny, heheh ale mogÄ byÄ pierwsza
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki !!!
Buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 4:13 pm Temat postu: Re: jestem za...!! |
|
|
bob napisał: | Hej hej, ale co to za "klub"? Powiedzcie coĹ wiÄcej, napewno widzieliĹcie www.bike.sandomierz.org ? To grupka zapaleĹcĂłw rowerowych, nie wiem jakiego rodzaju miaĹby byÄ Wasz klub? MoĹźe powstanÄ
takie jak kluby motocyklowe? zaprzyjaĹşnione bandy rowerowe to moĹźe byÄ ciekawe! |
A wiec to jest klub w ktĂłrym znajduja sie ludzie ktĂłrzy cos umia robic na rowerkak skoki krecenie stopni:) manual nie takie turystyczne to jest street i dual |
|
Powrót do góry |
|
|
orson Gość
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 4:15 pm Temat postu: Re: jestem za...!! |
|
|
A sĹyszeliscie o tym ?? Binkbike tam sa nasze fotki |
|
Powrót do góry |
|
|
mixer
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 9:39 pm Temat postu: |
|
|
bardzo ciekawe! jestem za! _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
|
cepa
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 4:08 pm Temat postu: |
|
|
Hmm dalibyscie jakis kontakt do siebie bo niebardzo mam z kim szaleÄ Co do pomyslu na klub to jaknajbardziej mimo ze sam z samego sandomierza nie jestem. Macie jakies miejscowki, hopki itp ? moje gg 2175556 _________________ int main() { return 0; } |
|
Powrót do góry |
|
|
|