Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mixer
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 11:10 pm Temat postu: dziurawe jezdnie - to takĹźe niebezpieczne!!! |
|
|
Dziurawe jezdnie sÄ
wbrew pozorom bardzo niebezpieczne, nie tylko dla zawieszenia naszego pojazdu!
Przede wszystkim denerwuje mnie ulica Mickiewicza (wĹaĹciwie gĹĂłwna ulica w mieĹcie!) jest obecnie w fatalnym stanie!!
Kiedy ktoĹ coĹ z tym wreszcie zrobi??? _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 12:02 am Temat postu: |
|
|
To normalne po zimie ze jest sporo dziur na drogach. |
|
Powrót do góry |
|
|
mixer
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 12:53 pm Temat postu: |
|
|
jasne ze to normalne, ale po tej zimie jest ich o wiele wiecej..
widzialem jak panowie drogowcy zabierali sie za te dziury na mickiewicza ale zdaje sie ze dali sobie z nimi spokoj... _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Musza sie zajac tylko trzeba poczekac az mrozy puszcza bo inaczej taki remont nie mial by sensu |
|
Powrót do góry |
|
|
mixer
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 10:12 pm Temat postu: |
|
|
PoĹatali, a jakĹźe... oczywiĹcie musieli to robiÄ w godziny szczytu, Ĺźeby wszyscy widzieli jak jedzÄ
kanapki, stojÄ
albo siedzÄ
.
Dlaczego nigdy nie robiÄ
tego w nocy Ĺźeby nikomu nie przeszkadzaÄ i Ĺźeby nikt im nie przeszkadzaĹ a i mieliby lepszy komfort pracy!?
Dlaczego te Ĺaty sÄ
zrobione tak niechlujnie? Nie moĹźnaby tego zrobiÄ lepiej? Na dĹuĹźej?
Nie wiem, moĹźe siÄ mylÄ i nie mam racji. _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 9:06 am Temat postu: |
|
|
Poniekad masz racje to znaczy jakos tego jest slaba a winic nalezy wykonawce ktory tnie mocno po kosztach. Co do pracy w nocy to tez oszczrednosc bo praca w nocy jest platna extra |
|
Powrót do góry |
|
|
mixer
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 10:48 am Temat postu: |
|
|
w nocy albo wczesnie rano albo i wieczorem, tylko dlaczego akurat w godziny szczytu? Widziales te korki? _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 9:17 am Temat postu: |
|
|
no niestety nie widzialem bo akurat wtedy jestem w pracy ale wierze na slowo:) |
|
Powrót do góry |
|
|
muminek
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 10:56 pm Temat postu: OESY w Sandomingo |
|
|
Bo w tym mieĹcie moi drodzy wszystko robi siÄ na odwrĂłt. Panowie drogowcy ROBIÄ!!! Jak to NIE WIDZIELIĹCIE??? Wszyscy widzieli!!! Tylko takie Ĺatanie dziurek nic nie da, nie waĹźne czy w zimie czy w lecie bÄdzie to zrobione (przyjdzie taki jeden z drugim wyleje trochÄ lepiku i sprawa zaĹatwiona). I NIECH WRESZCIE MI KTOĹ POWIE: CZEMU NIKT NIE WEĹšMIE SIÄ ZA UL. LUBELSKÄ!!??!! Bo to nie miasta, a i wojewĂłdztwo tu palcem nie kiwnie bo oni tu nie jeĹźdĹşÄ
!!! PARANOJA!!! Gdyby ktĂłryĹ z radnych, albo burmistrz mieszkaĹ w tej okolicy i musiaĹby codziennie jeĹşdziÄ po tych dziurach to moment by byĹo zrobione. TÄ
ulicÄ
bÄ
dĹş co bÄ
dĹş do naszego piÄknego miasta wjeĹźdĹźajÄ
goĹcie. Ale jeszcze jeden pomysĹ mi siÄ zrodziĹ, bo to moĹźe taki chwyt.....zerwie siÄ turyĹcie zawieszenie w aucie - to dĹuĹźej zostanie i warsztatom da zarobiÄ No cóş - BRAK SĹĂW!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 9:58 am Temat postu: |
|
|
Maja robiÄ Lubelska Do tej pory priorytetem byĹa Trzesniowska bo przeciez burmistrz do pracy nie bedzie jzdzil po dziurach |
|
Powrót do góry |
|
|
mixer
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 1:02 pm Temat postu: |
|
|
A dlaczego na Lubelskiej wyciosali tyle drzew? Tam jest teraz obrzydliwie! Nie wspominajÄ
c o tym Ĺźe tam nie ma drogi to jest jedna wielka dziura! _________________ mixxxer |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcin25
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Dokladnie tÄ
drogÄ
juz nie da sie jechac. Jest wspaniala wizytowka Sandomierza dla turystow wjezdzajacych od strony Lublina.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|