Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ssi Site Admin
|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 5:01 pm Temat postu: Lokalny Program Rewitalizacji ObszarĂłw Miejskich |
|
|
Na XIV sesji Rady Miasta Sandomierza w dniu 10 paĹşdziernika 2007 r. zostaĹ uchwalony „Lokalny Program Rewitalizacji ObszarĂłw Miejskich”.
W mieĹcie zostaĹo wyznaczonych 9 obszarĂłw, ktĂłre majÄ
byÄ objÄte programem rewitalizacji. Czy wiesz co zawiera program i jak bÄdzie wyglÄ
daĹa rewitalizacja w Sandomierzu?
Ostatnio zmieniony przez ssi dnia Czw Paź 25, 2007 9:32 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
margines
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 10:26 am Temat postu: |
|
|
WyrzuciÄ mieszkaĹcĂłw starĂłwki do getta to do doĹÄ makabryczny obraz jaki moĹźna sobie wyobraziÄ. Ale w Sandomierzu nawet najbardziej nieracjonalne pomysĹy nie naleĹźÄ
do rzadkoĹci. Dzieje siÄ to niemal na kaĹźdym kroku. A ja nie ĹźyczÄ sobie, aby o moim losie i losie moich dzieci decydowali urzÄdnicy rewitalizujÄ
c mnie wedĹug swojego widzimisie. Nikt nie raczyĹ nawet zapytaÄ czy mam ochotÄ przeprowadziÄ siÄ dokÄ
dkolwiek. A ja takiej ochoty nie mam i nie widzÄ najmniejszego powodu, aby mnie przenoszono do jakiegoĹ zastÄpczego lokum. |
|
Powrót do góry |
|
|
Monk Site Admin
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 2:12 pm Temat postu: |
|
|
SprawÄ trzeba nagĹoĹniÄ bo wĹadzÄ chcÄ
po cichu pozbyÄ siÄ kĹopotu jakim sÄ
mieszkaĹcy Stargo Miasta.
KaĹźdy chgyba zdaje sobie sprawÄ jakÄ
wartoĹÄ majÄ
mieszkania na StarĂłwqce i jaki miasto moĹźe na tym zrobiÄ interes.
NaleĹźy powiedzieÄ stanowcze nie takiemu zaĹatwieniu sprawy bo Ci ludzie mieszkajÄ
tam od dziesiÄ
tek lat i majÄ
prawo decydowaÄ o swoim dalszym losie. NaleĹźy umoĹźliwiÄ mieszkaĹcom indywidualny wykup mieszkaĹ bo argument o rozdrobnieniu wĹasnoĹci jest bezsensowny |
|
Powrót do góry |
|
|
|