Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Duch
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 11:11 pm Temat postu: nie damy zlikwidowaÄ fundacji |
|
|
Co wam urzÄdasy jedne przeszkadza fundacaja??? ona jako jedny promuje miasto bo p.burmistrz jeden z drugim ma wszystko gĹÄboko w d... tak prawdÄ mĂłwiÄ
c na to wszystko co siÄ dzieje w tym mieĹcie pĹakaÄ siÄ chce ale fundacji nie damy zniszczyÄ i zamknÄ
Ä. prÄdzej zniszczym p. burmistrza i zastÄpce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
PTK
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Promuje jak to pieknie brzmi tylko troche falszuje rzeczywistosc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarodar

|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 2:28 pm Temat postu: |
|
|
a jakiej materii slowo 'promuje' w odniesieniu do Fundacji falszuje rzeczywistosc kolego PTK?
Jak Kurski albo Maciar moĹźna rzucaÄ sĹowa w Ĺwiat i nie ponosiÄ odpowiedzialnoĹci ale to wartoĹci osoby nie podnosi...nawet ukrytej za "tajemniczym" PTK |
|
Powrót do góry |
|
 |
PTK
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 8:14 am Temat postu: |
|
|
Czemu od razu probujesz mnie obrazic (Porownanie do Kurskiego i Macierewicza sa dla mnie obraza) a nie przekonac mnie ze sie pomylilem?
Napisalem ze promuje to nie odpowiednie slowo poniewaz z tego co wiem Fundacja radzi sobie w organizacji wielu imprez i to calkiem ciekawych tyle ze raczej nie wplywaja one narazie na wypromowanie naszego miasta albo dzieje sie to w bardzo malej skali. Nie popieram jej likwidacji bo wiem ze jak miasto sie tym zajmie to nawet te skromne srodki zostana przejedzone.
Bardzo bym sobie zyczyl zeby dzialania Fundacji naprawde na duzo wieksza skale przyczynialy sie do wzrostu zainteresowania naszym miastem ale poprostu uwazam ze dziasiaj slowo "promuje" brzmi nadwyraz gornolotnie nie zaleznie od tego jakie sa tego przyczyny. A co do wartosci osoby to chyba nie mozesz tego stwierdzic rownie tajemniczy jarodarze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarodar

|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 8:39 am Temat postu: |
|
|
wielkie sorki zatem za to porĂłwnanie, teĹź bym siÄ obraziĹ
a jeĹli idzie o dziaĹania promujÄ
ce miasto to podam kilka przykĹadĂłw na takie dzialania:
- zorganizowanie prapremiery Jasminum w Jakubie
- koncert Stanki, Urbaniaka i Kiniorskiego...tyz w Jakubie
- Szantomierz....naprawde wyjatkowa impreza w skali kraju
...po inne polecam www.fkzs.pl
Promocja to takĹźe uruchomienie w kulturalnym znaczeniu wielu nowych miejsc...np.dziedziĹca PSS, Starego Szpitala.
No i takie dziaĹania, ktĂłrych nie widaÄ...wĹaĹnie promocja miasta jako miejsca w Ĺrodowiskach artystycznych w Polsce...
nie wiem co gĂłrnolotnego jest w sĹowie 'promocja'...slowo przylgneĹo do pĂłĹek oznaczonych na czerwono w hipermarkecie i zeszĹo Ĺźe tak powiem do znaczeniowego parteru...ale w odniesieniu do FKZS i w znaczeniu sĹownikowym jest jak najbardziej adekwatne... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|